Метална ледарка

16.00 лв.

Метална ледарка.
12х12см.
Цветно фолио/стикер по ваш избор.

Описание

Метална ледарка с ЦВЕТНО ТЕРМО ТРАНСФЕРНО ФОЛИО/СТИКЕР ПО ВАШ ИЗБОР – Име, зодия, инициали, изображение, монограм, орнамент, лого и друго !
Ледарката е 12см.Х12см.

ЦЕНА – 16 лева.
Времето за изработка е три дни !